Live sessies met publiek

Vanaf september 2022 organiseert Volver Studio onder de naam Volver Live opnamesessies met publiek. Terwijl jouw favoriete artiest aan het werk is om zijn muzikale statement te vereeuwigen, luister jij mee. Anders dan een gewoon concert? Zeker weten. Hoe dan ook een unieke gelegenheid om sfeer te proeven in de ambiance van een echte opnamestudio. En als je dan het eindresultaat van de opname hoort, weet dan dat jij erbij was! Wat betreft de artiesten? Het spel is groots. Intiem en breekbaar, zowat recht op je schoot. 

Bekijk onze agenda

Wil je graag jouw favoriete artiest komen beluisteren in zo’n bijzonder entourage, dan kan dat maar let op, het aantal bezoekers is beperkt. De kans is dus groot dat het is uitverkocht. Het is dus verstandig om van te voren te reserveren.

Tickets

Mood Bored

 7,50

Zaterdag 17 december

Laat ons je introduceren aan Mood Bored, een kersvers 3voor12 Popronde talent. Het trio uit Tilburg debuteert met de springerige rock single ‘Easy Going’, een coole indierocktrack die bij vlagen doet denken aan Wet Leg meets Cocteau Twins. De drie ontmoetten elkaar op de Rockacademie en vielen al snel op bij Mattan Records (dat je kent van POM en The Vices).

Toevoegen aan winkelwagen

Volver Live Agenda

Vrijdag 14 oktober

NOEK

Studio open: 19.45 uur I Aanvang: 20.30 uur I Entreeprijs: Euro 7,50

Vrijdag 18 november

Brabo Mundo

Studio open: 19.45 uur I Aanvang: 20.30 uur I Entreeprijs: GRATIS

Zaterdag 17 december

Mood Bored

Studio open: 19.45 uur I Aanvang: 20.30 uur I Entreeprijs: Euro 7,50
Op deze website gebruikt cookies en vergelijkbare technieken om de website goed te kunnen laten werken en om te analyseren hoe de website wordt gebruikt. Meer weten